3FM Serious Request, Achtung! en TheBoardRoom maken samen campagne voor jongeren in conflict gebieden

Dinsdag 15 december 2015 — Voor 3FM Serious Request 2015, heeft ACHTUNG! een nieuwe campagne ontwikkeld die het doorzettingsvermogen van jongeren in conflictgebieden centraal stelt.

Keep them going.

Met het thema ‘Keep them Going’ vraagt 3FM Serious Request aandacht voor miljoenen jongeren die door oorlog of conflict minder kans hebben op scholing en ontwikkeling. ‘Keep them Going’ is vooral een positieve aanmoediging voor jongeren die zich, ondanks vaak extreme omstandigheden, niet laten weerhouden er het beste van maken.

De campagne

Keep them Going is de vierde campagne die ACHTUNG! maakt voor 3FM Serious Request.

Dit keer in samenwerking met regie-duo Bill Tanaka van productiemaatschappij TheBoardRoom. De campagne gaat uit van kracht en positiviteit. Centraal staat een meisje dat ondanks alle omstandigheden naar school gaat.

Een boodschap die de nieuwe lijn van 3FM Serious Request volgt, waarbij de focus nog meer verschuift naar het onderwerp in plaats van de DJ’s in het Glazen Huis.

3FM Serious Request 2015 

Op 18 december gaat 3FM Serious Request 2015 in Heerlen van start. Met de opbrengst van de editie van 2014 worden momenteel in verschillende landen duizenden slachtoffers van seksueel geweld geholpen.

3FM Serious Request 2015