ACHTUNG! mcgarrybowen wint internationale Albelli account

ACHTUNG! mcgarrybowen wint internationale Albelli account

Albelli lanceert deze week in 7 landen zijn nieuwe internationale merkcampagne via televisie, radio en online. ACHTUNG! mcgarrybowen, dat eerder dit jaar de strategische en creatieve pitch won, ontwikkelde het concept ‘Do something with your photo’s’.

Donderdag 24 november 2016 — Sinds iedereen een camera op z’n telefoon heeft, nemen we meer foto’s dan ooit. Maar slechts 1 op de 100.000 digitale foto’s vindt tegenwoordig z’n weg tot een geprint fotoproduct. Voor ACHTUNG! mcgarrybowen vormde dit inzicht de basis van een nieuwe internationale campagne voor Albelli. In een serie korte films is te zien hoe eenvoudig en vooral leuk het is om een fotoproduct te maken en te geven.

Het format van de 5 films is een mix tussen how-to en merkcommunicatie. Fotoproducten van Albelli worden als oplossing voor herkenbare situaties gepresenteerd: “Hoe vertel je je vader dat je van ‘m houdt zonder dat het ongemakkelijk wordt”, “Hoe verwijder je krijt van de muur”, en “Hoe vertel je de wereld dat jij de leukste baby hebt”. In elke film speelt een ander product de hoofdrol, van wanddecoratie, prints tot fotoboeken. Beijk de vijf films hier:

Calenders
https://vimeo.com/192477469

Cards
https://vimeo.com/192477503

Photobook
https://vimeo.com/192477528

Print
https://vimeo.com/191476269

Walldecor
https://vimeo.com/191476328

De campagne is ontwikkeld voor 7 landen en wordt zowel online als op TV en radio uitgezonden. Vandaar de afwisselende merknamen in de aftiteling van de films.

 

Credits:

Verantwoordelijk klant: Florence Schmit, Ludivine Mirigay & Kate Quaedvlieg

Concept: Daniel Sytsma, Jasper Janssen & Niklas Kristensen
Strategie: Boris Nihom
Account: Sven Vening
Content producer: Ralph de Haan

Productie: Shop Around i.s.m. Studio Mals
Muziek: Lab-3