Appelsientje claimt ochtendmomenten met campagne gemaakt door gezinnen zelf

Appelsientje en ACHTUNG! mcgarrybowen kozen voor een unieke aanpak die heel natuurlijk aansluit op Appelsientjes claim ‘100% puur sap’.

Maandag 12 september 2016 — Aanstaande maandag lanceert Appelsientje een nieuwe campagne waarin verschillende gezinnen een kijkje in hun dagelijks leven geven. Het sapmerk wil zo uiteenlopende ochtendmomenten vieren. Appelsientje en ACHTUNG! mcgarrybowen kozen voor een unieke aanpak die heel natuurlijk aansluit op Appelsientjes claim ‘100% puur sap’. Appelsientje laat de ochtend zien zoals het is, 100% puur, net als het sap.

Regisseur Roel Welling (WeFilm) liet een aantal gezinnen zichzelf een week lang tijdens het ontbijt vastleggen op film en foto, voor gebruik in online en tv. En dat leverde herkenbare beelden op: de zware ochtend op maandag, de sportieve ochtend op zaterdag en de luie ochtend op zondag.

In de activatie (van MEC Wavemaker) wordt iedereen uitgenodigd om zelf hun eigen 100% pure ochtendmoment te delen via de Appelsientje Facebook pagina. De winnaars zijn vervolgens de nieuwe hoofdrolspelers in de campagne op social media én in lokale media in hun eigen woonplaats. De campagne rondom het ontbijt is de eerste binnen het campagnethema ‘100% pure momentjes’.

 

 

Credits

Opdrachtgever: Appelsientje (onderdeel van FrieslandCampina Riedel)

Verantwoordelijk bij klant: Marlies van der Meulen (Brand Lead Appelsientje)

 

Bureau: ACHTUNG! mcgarrybowen

Creatie: Mark Muller, Julio Alvarez & Cesar Garcia

Account: Annabelle Klop

Strategie: Boris Nihom

RTV producer: Kim Buijs

 

Productiemaatschappij: WeFilm

Regie: Roel Welling

Producer: Dania Lopies

Edit & grading: The Compound

Geluid: Audentity

 

Activatie: MEC Wavemaker

Mediabureau: MEC

Appelsientje - 100% PUUR Blije Ochtend

Appelsientje - 100% PUUR Fitte Ochtend

Appelsientje - 100% PUUR Luie Ochtend

Appelsientje - 100% PUUR Zware Ochtend