Porsche laat klanten prijs bepalen

Porsche laat klanten prijs bepalen

Geld moet geen rol spelen om te zorgen dat een 911 een Porsche blijft. Tenminste dat vindt Porsche Nederland. Daarom zetten Porsche dealers service op z’n kop door Porsche eigenaren de prijs van onderhoud te laten bepalen.

De acht officiële Nederlandse Porsche dealers starten deze maand met de unieke campagne: 'Decided by Drivers'. Porsche 997 rijders kunnen daarbij zelf de prijs voor groot onderhoud bepalen op basis van wat zij denken dat een grote beurt bij de dealer mag kosten. Op de website www.decidedbydrivers.nl kunnen alle 997-rijders kunnen een bedrag opgeven.

In een film die ook op de site is te zien wordt duidelijk gemaakt waarom het onderhoud van een 997 het beste bij de Porsche dealer kan plaatsvinden. Service van Porsche staat voor kwaliteit, aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Niet voor niets worden juist dealerstempels in het onderhoudsboekje als een pré gezien bij de aan- en verkoop van een Porsche en heeft in een verkoopadvertentie het woord ‘dealeronderhouden’een toegevoegde waarde.

Op 11 februari wordt het gemiddelde genomen van alle opgegeven bedragen. Porsche garandeert dat dit gemiddelde de prijs wordt voor een standaard grote beurt voor tenminste 997 uur of 41 dagen. Als de prijs houdbaar is voor alle dealers, dan blijft de prijs ook na deze 41 dagen. Deze benadering is uniek in de autowereld; nooit eerder bepaalden klanten de hoogte van het factuurbedrag van service.

Over Achtung!

Creative agency for the digital era

Founded in the age of the web, we create and craft ideas for brands. We know how to balance between pushing and pulling branded messages, with tools varying from television to Internet and from paper to tablet. We have a reputation for delivering creative concepts, with a high focus on execution down to the very last detail. Our client list is a mixture of respected Dutch and global brands such as Volkswagen, O'Neill, 3FM and Vodafone. We’ve been recognized and awarded at Cannes, The Webby Awards, The FWA, The SpinAwards, ADCN and Eurobest.

Achtung!
Prins Hendrikkade 21-2
1012 TL Amsterdam
The Netherlands