Porsche laat klanten prijs bepalen

Porsche laat klanten prijs bepalen

Donderdag 21 januari 2016 — Geld moet geen rol spelen om te zorgen dat een 911 een Porsche blijft. Tenminste dat vindt Porsche Nederland. Daarom zetten Porsche dealers service op z’n kop door Porsche eigenaren de prijs van onderhoud te laten bepalen.

De acht officiële Nederlandse Porsche dealers starten deze maand met de unieke campagne: 'Decided by Drivers'. Porsche 997 rijders kunnen daarbij zelf de prijs voor groot onderhoud bepalen op basis van wat zij denken dat een grote beurt bij de dealer mag kosten. Op de website www.decidedbydrivers.nl kunnen alle 997-rijders kunnen een bedrag opgeven.

In een film die ook op de site is te zien wordt duidelijk gemaakt waarom het onderhoud van een 997 het beste bij de Porsche dealer kan plaatsvinden. Service van Porsche staat voor kwaliteit, aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Niet voor niets worden juist dealerstempels in het onderhoudsboekje als een pré gezien bij de aan- en verkoop van een Porsche en heeft in een verkoopadvertentie het woord ‘dealeronderhouden’een toegevoegde waarde.

Op 11 februari wordt het gemiddelde genomen van alle opgegeven bedragen. Porsche garandeert dat dit gemiddelde de prijs wordt voor een standaard grote beurt voor tenminste 997 uur of 41 dagen. Als de prijs houdbaar is voor alle dealers, dan blijft de prijs ook na deze 41 dagen. Deze benadering is uniek in de autowereld; nooit eerder bepaalden klanten de hoogte van het factuurbedrag van service.

Porsche After Sales