Porsche organiseert polygaam huwelijk voor de lancering van Share a Porsche

Porsche organiseert polygaam huwelijk voor de lancering van Share a Porsche

Porsche presenteert ‘Share a Porsche’, een revolutionaire dienst die iedereen de kans geeft een Porsche te delen met een groep vrienden. Om deze dienst te lanceren, wordt vriendschap op een uitzonderlijke manier op de proef gesteld: is een groep van vier vrienden bereid officieel met elkaar te trouwen voor een Porsche 911?

 

De ceremonie in India

Het huwelijk vindt plaats in Kinnaur, India. Eén van de weinige plekken op de wereld waar groepshuwelijken mogelijk zijn. Vrienden kunnen elkaar de hand vragen op www.porsche.nl/marriage tot en met 31 mei. De geselecteerde groep zal dan samen naar Kinnaur reizen om daar te trouwen. Zodra ze getrouwd zijn, krijgt elk van de pasgetrouwden een sleutel van hun droomauto. Er wordt niet getrouwd in gemeenschap van goederen, het enige dat ze officieel zullen delen is een Porsche.

De bruidsschat: een Porsche 911

De prijs is een Porsche 911 Carrera die de vrienden samen kunnen delen voor een jaar met de hulp van de Share a Porsche app. Samen kunnen ze van alle Share a Porsche service voordelen genieten, zonder zich zorgen te maken over administratie, belastingen of verzekeringskosten. Het enige waarover ze in hun huwelijk kunnen kibbelen is wie is vergeten te tanken.

Over Share a Porsche

Degene die twijfelen of ze wel met hun vrienden willen trouwen kunnen ook hun eigen gedeelde Porsche regelen op de Share a Porsche (www.shareaporsche.nl) website. Bij officiële Porsche dealers kunnen groepen van twee, drie of vier vrienden de meest iconische Porsche modellen - 911, Boxster en Cayman - leasen voor een periode van 1 of 2 jaar. De Share a Porsche app berekent de kosten voor elke gebruiker gebaseerd op de gewenste kilometers per gebruiker, de hoeveelheid vrienden en hoe lang ze de Porsche gebruiken.

De Share a Porsche app is een samenwerking tussen Porsche Nederland, Vodafone Automotive en Kraftwerk. De campagne is ontwikkeld door Achtung! als deel van een langere samenwerking tussen het merk en het bureau. Vorige initiatieven van deze samenwerking waren ‘Decided by Drivers’, waar Porsche rijders de prijs konden bepalen voor een grote beurt en ‘Addiction’, een wetenschappelijke studie die bewijst dat Porsche kenmerken van verslaving heeft.

Over Achtung!

Creative agency for the digital era

Founded in the age of the web, we create and craft ideas for brands. We know how to balance between pushing and pulling branded messages, with tools varying from television to Internet and from paper to tablet. We have a reputation for delivering creative concepts, with a high focus on execution down to the very last detail. Our client list is a mixture of respected Dutch and global brands such as Volkswagen, O'Neill, 3FM and Vodafone. We’ve been recognized and awarded at Cannes, The Webby Awards, The FWA, The SpinAwards, ADCN and Eurobest.

Achtung!
Prins Hendrikkade 21-2
1012 TL Amsterdam
The Netherlands