Zonnatura haalt Rico erbij

Zonnatura haalt Rico erbij

Niemand minder dan wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is het gezicht van de nieuwe Zonnatura campagne, ontwikkeld door ACHTUNG! mcgarrybowen.

Maandag 22 januari 2018 — Niemand minder dan kickboks wereldkampioen Rico Verhoeven is het gezicht van de nieuwe Zonnatura campagne, ontwikkeld door ACHTUNG! mcgarrybowen. Doel van de campagne: Nederland helpen gezonder te eten. Want hoewel we best aardig op weg zijn, blijkt uit onderzoek dat 94% van de Nederlanders gezonder wil eten, maar dat 45% zich hier uiteindelijk niet aan houdt.

Match
Rico Verhoeven kent als professioneel sporter als geen ander het belang van gezonde voeding. Wat dat betreft is de match tussen de sporter en het merk een hele natuurlijke. Verhoeven: ‘Goed en gezond eten is van levensbelang. Dat geldt niet alleen voor topsporters, maar voor iedereen.’


Breed toegankelijk
De campagne trapt af met de introductie van nieuwe volkoren muesli met pure chocolade. ‘We zijn continu bezig om ons assortiment te verbreden om breed toegankelijk te zijn voor iedereen,’ aldus Martijn Morsink, Marketing Manager van Zonnatura.

Het nieuwe thema wordt breed gelanceerd met een TV campagne, outdoor en digitale campagne. Tegelijkertijd met de campagne lanceert Zonnatura een nieuw packaging design voor haar gehele productrange.

 

Credits
Klant: Zonnatura (Wessanen Benelux)
Creatief bureau: ACHTUNG! mcgarrybowen
Mediabureau: MediaScience

PR bureau: Glasnost
Productiemaatschappij: Bandit

Zonnatura - Ontbijt